Call-Center +40 213 065 900
Blocare Card +40 213 065 955  
Pană sau situații de urgență  +40 264 207 923

 

Serviciul UTA pentru parcări oferă şoferilor accesul la numeroase parcări păzite pentru camioane, oriunde în Europa.

Avantajele serviciului de parcări păzite

Parcări sigure – prin sistemul de pază și monitorizare video

Un singur card – plata serviciului de parcare se face cu cardul UTA

O rețea extinsă – acces la parcări păzite oriunde în Europa

Servicii suplimentare – acces la facilități sanitare pentru șoferi sau spălătorii pentru camioane

Parcare păzită în Spania

Tarifele pentru următoarele parcări păzite pentru camioane pot fi achitate prin cardul UTA Full Service sau prin UTA MultiBox®.

 

Centrul de servicii Padrosa: amplasat la Ctra. Nacional II km. 760, la aproximativ 10 kilometri de granița spaniolă din La Jonquera, cu un număr total de locuri de parcare pentru 340 de vehicule de mare tonaj. Cardul UTA Full Service este acceptat ca mijloc de plată.

Stația de servicii RedTortuga din La Jonquera: amplasată în Polígono Industrial La Campa, din 17700 La Jonquera (Girona), dispune de 74 de locuri de parcare într-o zonă monitorizată. Cardul UTA Full Service este acceptat ca mijloc de plată.

Truck Park Aire Montseny: (AP 7, km 117, la sud). Cardurile de servicii complete UTA Full Service și UTA MultiBox® sunt acceptate ca mijloace de plată.

Truck Park Porta Barcelona: (AP 7, km 165) Cardul de servicii complete UTA Full Service este acceptat ca mijloc de plată.

Parcare păzită în Germania

Serviciul de parcare oferit de UTA în Germania cuprinde locuri supravegheate la Rasthof Uhrsleben (pe autostrada A2), precum și la Autohof Wörnitz (pe autostrada A7/A6). Tarifele de parcare pot fi achitate cu cardul UTA.

 • Rasthof Uhrsleben:

  Rasthof Uhrsleben dispune de 52 de locuri de parcare care pot fi rezervate online la parkplatz@rasthof-uhrsleben.de sau prin telefon, la +49-(0)39052 – 7490. În această locație, șoferii pot beneficia de următoarele facilități: spălătorie și atelier de reparații pentru vehicule de mare tonaj, stații de alimentare cu biocombustibil și restaurante.

 • Autohof Wörnitz:

  Autohof Wörnitz dispune de 20 de locuri de parcare care pot fi rezervate online la tankstelle@autohof-woernitz.de sau prin telefon, la (+49-(0)-9868 – 989414). Fiec că aleg să ia o masă caldă în restaurant sau o scurtă pauză de relaxare pentru încărcarea bateriilor, şoferii vor fi pregătiţi pentru continuarea călătoriei.

 • Ania's Truckstop:

  Tarifele pentru această parcare supravegheată a camioanelor pot fi achitate prin cardul UTA Full Service. Parcarea pentru camioane este amplasată la Uentroperstraße 51, în 59229 Ahlen-Dolberg

 • Stadtwerke Waldhut Tiengen (furnizor municipal de energie):

  Tarifele pentru o parcare în siguranță pot fi achitate prin cardul UTA Full Service. Parcarea pentru camioane este amplasată în Gewerbepark Hochrhein, Georg-Wittig-Straße 2. la 79761 Waldhut-Tiengen.

Parcare păzită în Franța

UTA MultiBox® poate fi utilizat nu doar pentru achitarea fără numerar a taxelor în Franța și Spania, ci și pentru achitarea tarifelor în cele mai sigure parcări de pe autostrăzile Franței.

 

La intrarea sau ieșirea dintr-o parcare păzită pentru camioane, orele de sosire și de plecare sunt înregistrate și afișate pe următoarea factură pentru taxe. Astfel, se pot înregistra momentele în care acestea au fost utilizate și este posibilă raportarea la diferitele parcări pentru camioane, precum și cunoașterea momentelor când acestea au fost utilizate.

Lista parcărilor păzite din Franţa:

 • Parcarea Montélimar East (ASF, A7, Aire de Montélimar Est)
 • Parcarea Labenne (Benesse-Maremne, A63)
 • Parcarea Lunel (ASF, A9, ieșirea 27)
 • Parcarea Valenciennes (Truck Etape, autostrada A2, ieșirea 20, la Sentinelle)
 • Parcarea Vemars (SANEF, autostrada A1, între Vémars Vest și Paris)
 • Parcarea Langres (Parcare+, autostrada A31, ieșirea 6, Langres Sud)
 • Parcarea Communay (ASF, autostrada A46, Lyon- Est)
 • Parcarea Beziers (Truck Etape, autostrada A9, ieșirea 36, Béziers Vest)
 • Parcarea Paris Sud Est (Park+, autostrada A105-A5B, ieșirea 13, Paris Sud-Est)
 • Parcarea La Galande (POLLEY, autostrada A16/A26, intersecția 48, La Galande)
 • Parcarea Isle d'Abeau Nord (AREA, autostrada A43, între Lyon și Grenoble) ATENȚIE: Doar pentru vehicule de mare tonaj de categoriile 3 și 4
 • Parcarea all4trucks Calais
 • Parcarea Niort (SecuriTpark, autostrada A10/A83)

Parcările dispun de un sistem de monitorizare de ultimă oră și de personal de securitate bine instruit. Astfel, camionul se află permanent pe mâini bune și este supravegheat non-stop.

Parcări păzite în Olanda

În Rotterdam (Olanda), tarifele de parcare pot fi achitate cu ajutorul cardului UTA Full Service, în următoarele locații păzite:

 • Parcarea pentru camioane de Waalhaven
 • Parcarea pentru camioane De Punt
 • Parcarea pentru camioane Distripark Botlek
 • Parcarea pentru camioane Roosendaal

Mai multe detalii privind rezervările, tarifele și modalitatea de a ajunge acolo găsiți la: www.truckparkingrotterdam.com

Parcări păzite în Danemarca

Padborg (Danemarca) dispune de o parcare sigură pentru camionete și vehicule de mare tonaj. Parcarea este amplasată în imediata apropiere a unei stații de servicii Statoil și este dotată cu sistem de supraveghere non-stop.

Zona cuprinde 7.000 mp, este îngrădită și oferă aproximativ 50 de locuri de parcare pentru vehicule de mare tonaj. Standardul de înaltă securitate presupune și scanarea plăcuțelor de înmatriculare a vehiculelor în momentul intrării în zona de parcare și/sau al părăsirii acesteia.

Locația Padborg a fost aleasă ca urmare a avantajelor acesteia și a stației de servicii potrivite pentru camioane. Aceasta oferă o cantină, un lounge, dușuri și WLAN.

Desigur, tarifele pentru parcare pot fi achitate cu ajutorul cardului UTA Full Service.

Call-Center UTA

Ne poți contacta zilnic, de Luni până Vineri, între orele 9:00 – 18:00.

+40 213 065 900

Blocare Card

Ai pierdut un card? Sună la Serviciul de Blocare, disponibil 24 din 24.

+40 213 065 955

Pană sau situații de urgență:

Noi te ajutăm 24 din 24.

+40 264 207 923

Mercedes-Benz 24h Service

Sună la Serviciul de Asistență în caz de pană sau avarie.

+40 745 232 424